Ако бързо ви трябва оксиженист
Изпратени от Solniya
Август 26, 2010
12 Коментари
80 гласа, средно 3.89 от 5
Лазерна епилация
Изпратени от Linkin Lady
Август 24, 2010
41 Коментари
221 гласа, средно 4.82 от 5
Обича да играе с пари
Изпратена от Raptole
Август 24, 2010
Банките умоляват, съветват и предупреждават:

1. "Използването на дебитната карта като стъргалка за лед, подложка за горещи напитки, линийка за чертане, ножче за рязане или като средство за очертаване на бели кокаинови черти е неуместно и може да доведе до повреда на физическия носител"
2. "Моля, не се опитвайте да триете тъмната лента на гърба на дебитната карта - това е магнитна линия, а не ваучер за презареждане на Прима"
3. "Моля не пъхайте в отвора на банкомата нищо друго, освен дебитни или кредитни карти. Пъхането на лични карти, шофьорски книжки, касови бележки или войнишки медальони няма да ви осигури желаната сума.
4. "Банкоматите не осребряват лотарийни билети или тото-фишове. Безмислено е да пробвате и със Смарт карти на Шел или Била"
5. "Банката не е дружество за топлинно счетоводство и не може да ви обясни защо сметката за парното този месец е толкова голяма. Не мислим че и самото дружество за топлинно счетоводство може"
6. "Не замерваме водомери, не сменяме бушони, не извършваме авто-монтьорски услуги, не знаем защо GSM-а ви не работи (а как тогава ни звъните от него?), нямаме специалисти по къртене, чистене, саниране, извозване на битови отпадъци, нито пък си имаме идея защо вестникът ви не е пристигнал"
7. "Ние сме банка, по дяволите, телефонът на телефонни услуги е 144"
8. "B-connect е услуга на мобилен оператор, а не телефон за свързване с нашата банка. Въпреки това ви поздравяваме за отличните познания по английски език"
9. "ПИН кодът ви е четирицифрено число, което само вие знаете. Номерът на картата не е ПИН код. ПИН кодът ви също не е номер на картата"
10. "При желание да теглите суми от вашата сметка на гише, моля носете със себе си документ за самоличност. Показанията на жена ви не са достатъчни, за да сме сигурни, че това сте вие. Нито пък снимка на маса с шефа на клона"
11. "Моля не разпитвайте охраната на входа или санитарните служители за салдото по текущата ви сметка - има други служители в сградата, които могат да са ви много по-полезни"
12. "Голямото електронно табло в кредитния салон показва информация за предлаганите от банката котировки. Не можем да пуснем любимия ви сериал на него. Охраната и служителите не знаят дали Мелинда се е целувала с Диего"
13. "Ако искате нашите служители да ви познават по име и поздравяват всекидневно по телефона, просто пропуснете да платите месечната си вноска по кредита"
14. "Погашенията на лихви и главница се извършват единствено в брой или чрез превод чрез легитимни платежни средства. Селскостопанска продукция, домашна ракия, плетени вълнени чорапи или автограф на Димитър Бербатов не се признават за валидно платежно средство. Въпреки това, благодарим за червеното вино"
7 Коментари
128 гласа, средно 3.83 от 5
Накъде без гащи?
Изпратени от merry_go
Август 23, 2010
20 Коментари
109 гласа, средно 4.47 от 5
Дръжка инженеринг
Изпратени от milev95
Август 23, 2010
15 Коментари
80 гласа, средно 4.41 от 5
Тъжната действителност
Снимка 1 изпратена от Cortezz, Снимка 2 изпратена от ivo hondata
Август 22, 2010
65 Коментари
323 гласа, средно 1.74 от 5
Заглавие.ее.ее
Снимка 1 изпратена от ivan, Снимка 2 изпратена от slavbarzaka
Август 22, 2010
9 Коментари
95 гласа, средно 4.19 от 5
До дъно
Снимка 1 изпратена от ge6maizera, Снимка 2 изпратена от Ралица, Снимка 3 изпратена от lazaretos
Август 20, 2010
Борец подарява на жена си ваза. Тя я разопакова, оглежда я и казва:
- Хубаво, ама за какво ще ми служи като няма отвор за цветята?
- Я да видя - казва борецът. Взима я, поглежда я, пипа я от долу и я изхвърлил в кофата с думите - ами че тя и дъно няма.
14 Коментари
151 гласа, средно 4.68 от 5