Заключение
Снимка 1 изпратена от gopeto, Снимка 2 изпратена от Petko gorskiq
Август 29, 2010
10 Коментари
111 гласа, средно 4.29 от 5
Домашен майстор: Външен килер
Изпратена от Далила
Август 27, 2010
Мъж излязъл на балкона си и от силното слънце кихнал. Показал се съседът му от долния етаж и казал:
- Наздраве, комшу!
Излязъл на балкона си съседът от горния етаж и попитал:
- К'во пиете бе, комшу?
6 Коментари
95 гласа, средно 3.94 от 5
Скована гума
Изпратени от BIG_BOSS
Август 27, 2010
11 Коментари
88 гласа, средно 3.93 от 5
Не правете това у дома си
Изпратена от dubcee
Август 26, 2010
Мъж пита жена си:
- Защо гледаш кулинарни канал, като не можеш да готвиш?
- Млъкни, защото и аз не ти правя забележки, когато гледаш порно филми.
***
- Тате, може ли да отида на дискотека?
- Да. И ако видиш майка си, кажи й да се прибира!
9 Коментари
139 гласа, средно 4.84 от 5
Ако бързо ви трябва оксиженист
Изпратени от Solniya
Август 26, 2010
12 Коментари
80 гласа, средно 3.89 от 5
Лазерна епилация
Изпратени от Linkin Lady
Август 24, 2010
41 Коментари
221 гласа, средно 4.82 от 5
Обича да играе с пари
Изпратена от Raptole
Август 24, 2010
Банките умоляват, съветват и предупреждават:

1. "Използването на дебитната карта като стъргалка за лед, подложка за горещи напитки, линийка за чертане, ножче за рязане или като средство за очертаване на бели кокаинови черти е неуместно и може да доведе до повреда на физическия носител"
2. "Моля, не се опитвайте да триете тъмната лента на гърба на дебитната карта - това е магнитна линия, а не ваучер за презареждане на Прима"
3. "Моля не пъхайте в отвора на банкомата нищо друго, освен дебитни или кредитни карти. Пъхането на лични карти, шофьорски книжки, касови бележки или войнишки медальони няма да ви осигури желаната сума.
4. "Банкоматите не осребряват лотарийни билети или тото-фишове. Безмислено е да пробвате и със Смарт карти на Шел или Била"
5. "Банката не е дружество за топлинно счетоводство и не може да ви обясни защо сметката за парното този месец е толкова голяма. Не мислим че и самото дружество за топлинно счетоводство може"
6. "Не замерваме водомери, не сменяме бушони, не извършваме авто-монтьорски услуги, не знаем защо GSM-а ви не работи (а как тогава ни звъните от него?), нямаме специалисти по къртене, чистене, саниране, извозване на битови отпадъци, нито пък си имаме идея защо вестникът ви не е пристигнал"
7. "Ние сме банка, по дяволите, телефонът на телефонни услуги е 144"
8. "B-connect е услуга на мобилен оператор, а не телефон за свързване с нашата банка. Въпреки това ви поздравяваме за отличните познания по английски език"
9. "ПИН кодът ви е четирицифрено число, което само вие знаете. Номерът на картата не е ПИН код. ПИН кодът ви също не е номер на картата"
10. "При желание да теглите суми от вашата сметка на гише, моля носете със себе си документ за самоличност. Показанията на жена ви не са достатъчни, за да сме сигурни, че това сте вие. Нито пък снимка на маса с шефа на клона"
11. "Моля не разпитвайте охраната на входа или санитарните служители за салдото по текущата ви сметка - има други служители в сградата, които могат да са ви много по-полезни"
12. "Голямото електронно табло в кредитния салон показва информация за предлаганите от банката котировки. Не можем да пуснем любимия ви сериал на него. Охраната и служителите не знаят дали Мелинда се е целувала с Диего"
13. "Ако искате нашите служители да ви познават по име и поздравяват всекидневно по телефона, просто пропуснете да платите месечната си вноска по кредита"
14. "Погашенията на лихви и главница се извършват единствено в брой или чрез превод чрез легитимни платежни средства. Селскостопанска продукция, домашна ракия, плетени вълнени чорапи или автограф на Димитър Бербатов не се признават за валидно платежно средство. Въпреки това, благодарим за червеното вино"
7 Коментари
128 гласа, средно 3.83 от 5
Накъде без гащи?
Изпратени от merry_go
Август 23, 2010
20 Коментари
109 гласа, средно 4.47 от 5