Бързай бавно
Изпратени от Rosica
Май 01, 2011
11 Коментари
100 гласа, средно 4.51 от 5
Рекордите на Сеир.БГ: Най-голяма колекция ауспуси
Изпратена от borka
Май 01, 2011
Жената отдавна мрънка, че вече не я водя на скъпи места.
Вчера я водих с мен да заредя на една бензиностанция.
***
Една бензиностанция започнала да привлича тълпи от клиенти. Конкуренцията решила да разбере какво става и изпратил "разузнавач" да разбере какво става. Връща се той и докладва:
- Големи хитреци са! Наели са четири супер готини мацки по къси полички да зареждат резервоарите на клиентите. А навсякъде са разлепили надписи:"Всеки път като се вдигне цената на бензина, нашите полички ще стават по-къси."
- И само заради това отмъкнаха толкова клиенти?
- Ами да, вече са останали почти по коланчета...
9 Коментари
113 гласа, средно 4.72 от 5
Направи си сам: Колчета
Изпратена от desho
Април 30, 2011
Кола удря човек на улицата. Около него се събира тълпа. Някаква жена се навежда над пострадалия. В това време отзад един мъж я хваща и я дръпва с думите:
- Дръпнете се всички. На шофьорските курсове ни учиха, как се оказва първа помощ!
С тези думи той почва да мери пулса на пострадалия, след това да му гледа зениците, след това се навел, да му чуе дишането...
Жената:
- Когато стигнете до точката "извикайте лекар", да знаете, че съм тук...
9 Коментари
67 гласа, средно 3.96 от 5
Нали върви?!
Изпратени от nadal
Април 30, 2011
10 Коментари
74 гласа, средно 3.95 от 5
Сателитна тепсия
Изпратена от dimq6tiq_94
Април 29, 2011
Млада фолк звезда среща музикален критик:
-Знаете ли, че след като пуснах новия си клип, продажбата на телевизори се е увеличила два пъти!
-Разбира се! И аз продадох моя!
5 Коментари
70 гласа, средно 4.23 от 5
За животните с любов
Снимка 1 изпратена от qsam4algar, Снимка 2 изпратена от gogogame
Април 29, 2011
11 Коментари
99 гласа, средно 4.31 от 5
Няма невъзможни неща
Изпратени от Bertonios
Април 28, 2011
10 Коментари
112 гласа, средно 4.61 от 5
Saxobeat
Изпратена от L U D I Q
Април 28, 2011
Един професор по философия започнал лекцията си пред студентите по доста странен начин. Пред себе си имал няколко предмета. Без да казва дума, той взел една огромна празна саксия за цветя и започнал да я пълни с малки топки за голф. После попитал студентите дали саксията е пълна. Те отговорили утвърдително. Професорът взел плик с дребни камъчета и го изсипал в саксията, раздвижил я и камъчетата заели празното пространство между топките за голф.
Професорът пак попитал студентите дали саксията е пълна, а те отново отговорили с „да". Без да обяснява, професорът взел кутия, пълна с пясък и също я изсипал в саксията. Пясъкът изпълнил всички останали празнини, а преподавателят повторил своя въпрос. Студентите отново отговорили, че саксията е пълна. Тогава професорът извадил две бири и ги излял в саксията, а студентите се разсмели и попитали какво означава всичко това.
- Искам – казал професорът – да гледате на моята демонстрация като на олицетворение на вашия живот. Топките за голф са важните неща в живота: вашето семейство, вашите деца, здравето ви, приятелите ви, както и онези, предпочитани от вас аспекти в живота, които биха го направили привлекателен, дори да загубите всичко, което притежавате. Малките камъчета символизират останалите неща от живота като работата ви, домът, колата. Пясъкът пък е всичко останало – т.е. дребните и маловажни неща.
Ако първо изсипете пясъка в саксията, той ще я запълни изцяло и няма да остане място нито за дребните камъчета, нито за топките за голф. Същото важи и за живота. Ако инвестирате прекалено много време и енергия за дреболии, никога няма да ви остава място за важните неща.
- А какво означават двете бири – попитал един студент.
- Радвам се, че ми задавате този въпрос – усмихнал се професорът и казал: те показват, че колкото и да е труден животът ви, в него винаги има място за една или две бирички…
16 Коментари
114 гласа, средно 4.75 от 5