Заведение за непретенциозни клиенти
Изпратени от NRG
Октомври 12, 2008
44 гласа, средно 4.57 от 5
Снайперист: Заведението е едно от най-добрите в Пловдив : )) Водолаза Н1
20.10.2008 02:35
MrDonev: Naistina si e za nepretenciozni :D Koito ne go e poseshtaval da mine prez pazarcheto na "Mladejka"
28.08.2010 18:43