По древна българска рецепта
Изпратена от Борис
Октомври 04, 2015
Дядо, помниш ли как се прави странджанска луканка?
- Да!
- Как?
- Отиваш в Кауфланд, вземаш 5 кила кайма с екзотичен вкус и недоказуема възраст на смляните животни, десетина супени лъжици испански червен пипер,една чаена лъжичка индийски чер пипер и гръцка сол на вкус.
10 гласа, средно 4.7 от 5
чудя се: Дали Премиера консумира от този ''деликатес''?
05.10.2015 10:11
Ratskrone: Най-важното е, че е без ГМО и глутен.
06.10.2015 01:13
изчервилият се лимон: забравиха да сложат какао, майонеза, зелева чорба, настърган кашкавал, бамя, карамфил... в края на краищата луканка ли ще правят или ще си играят? Пфу...
07.10.2015 00:50